OVER INSIGHTS Consult & Advies

Insights Consult & Advies- taking the right steps together- is opgericht door Dr. Ferdinand Igbeche. Door zijn achtergrond als teamleider en applicatie-analist in een logistieke organisatie te combineren met zijn levensmissie als theoloog en pastor, weet hij veel jongeren te stimuleren tot het maken van betere keuzes. Hij begeleidt jongeren zodat zij problemen in het juiste perspectief zien. Hij zorgt voor overzicht, inzicht en hij laat je nadenken over geldzaken, relaties, school, opleiding of starten met werken.

Onder de naam Insights Consult & Advies coacht hij jongeren en jongvolwassenen, helpt hij ouders, inspireert hij werkgevers en organisaties om de jongeren beter te begrijpen en deelt hij als gastdocent en spreker ervaringen uit de praktijk.

Dhr. Ferdinand Igbeche

Verbeter de wereld,
begin bij jezelf

Ferdinand: “Van de jongeren wordt tegenwoordig veel verwacht. Dat is logisch, want ze zijn wijs en alles ligt binnen handbereik, maar de impact van groepsdruk en social media wordt onderschat. Door mijn ervaring kan ik gericht helpen met bijsturing. Fouten maken, en een verkeerde afslag nemen, hoort bij het leven. Ik denk dat als je samen het probleem, of een combinatie van problemen, kunt analyseren, om vervolgens de tijd neemt om tot een betere keuze te komen, dat uiteindelijk veel oplevert. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.”