VOOR WIE

Insights Consult & Advies is er voor de jongere tussen de 16 en 35 jaar. Maar we weten ook dat zij niet een-twee-drie hulp zoeken. Het zijn vaak de ouders, werkgevers of organisaties die ons benaderen.

OUDERS

ouders

Ieder kind worstelt, dat mag en moet ook. Dat hoort bij het opvoeden en opgroeien. Het is pas een probleem als je kind uit de pas gaat lopen. Wanneer grijp je in?

Volg je gevoel daarin. Je kent je kind het beste, en dan is het goed dat je weet dat wij er zijn als je wilt praten over bepaalde problemen. Wij helpen met zelfvertrouwen, inzicht in jouw en zijn/haar gedrag en we zijn er voor de jongere die hulp nodig heeft. En dat mag alles zijn. Niets is gek.

WERKGEVER

Werkgever

Je bent werkgever en je hebt jongeren in dienst. Hij/zij is jong, heeft veel ambitie en bravoure. Iedere maand krijgt hij of zij salaris, maar je ziet ook dat hij/zij zich vaak ziekmeldt, veel onder werktijd belt of juist zoveel mogelijk overuren maakt. Het plaatje rammelt, daar komt het op neer.

Hoe spreek je deze werknemer aan? Insights Consult & Advies helpt. Samen doorgronden we jouw zorgen en met begrip en respect helpen we jouw werknemer naar meer overzicht en inzicht. We houden de spiegel voor en stippelen een pad uit om ervoor te zorgen dat het weer goed gaat met hem of haar.

ORGANISATIES

organisatie

Wij zijn er ook voor organisaties, instellingen en gemeenten. We merken dat er OVER jongeren wordt gesproken in plaats van MET. Insights Consult & Advies verzorgt graag als spreker, op scholen en binnen organisaties zoals een gemeente en GGZ-instellingen, interactieve workshops en gastlezingen. Geld, schulden, school, werk, relatie, volwassen worden – alles wat hen bezighoudt, of afhoudt om betere keuzes te maken.

Consult & Advies

Veel problemen van jongeren zijn universeel en zijn terug te brengen naar motivatie, inspiratie en het vinden van de juiste persoon die net dat duwtje in een goede richting geeft.

Insights Consult & Advies spreekt wereldwijd over deze problematieken op symposia voor jongeren of op uitnodiging. Van Zuid-Afrika tot België en van Nederland tot Suriname. Vaak in samenhang met geld- en relatieproblemen of groepsdruk. Ondanks de afstand helpen we en merken we dat onze aanpak een gevoelige snaar raakt. Door te kijken naar wat de jongere nodig heeft, kunnen we samen de goede stappen zetten. Kijk hier voor de YouTube-filmpjes.

Warm, toegankelijk en laagdrempelig zo omschrijven veel cliënten onze aanpak. We zijn er voor goede gesprekken over zorgen, kinderen en wat te doen met het leven. Je consulteert Insights Consult & Advies en we geven een advies als invoelende medemens die het beste met iemand voor heeft.